L 6b – meester Ken

6B - Leeuwenklas - meester Ken

Aangename kennismaking!

Ik ben meester Ken. Je kan mij terugvinden in de leeuwenklas. Ik ben reeds Verschillende jaren actief in het onderwijs. Het grootste deel van mijn carrière bracht ik door in het zesde leerjaar. Maar ik heb ook lesgegeven in het vijfde leerjaar en in het middelbaar.

De speciale band die ik in het verleden kon opbouwen met mijn leerlingen deden me de overstap terug maken naar de lagere school. Niets is er leuker dan mijn leerlingen elke dag op te volgen en bij te sturen, te zien en te voelen wat er leeft onder hen en een steun en vertrouwenspersoon te zijn, mocht dat nodig zijn. Als ik er dan nog in kan slagen om hen met plezier naar school te laten komen zodat we elke dag van elkaar kunnen bijleren, geeft me dat ongelooflijk veel voldoening.

Naast lesgeven zijn mijn vrouw en drie kinderen ontzettend belangrijk voor mij. We houden van reizen en sporten en genieten ervan om gezellige momenten te beleven met vrienden en familie. Mijn deur staat steeds voor iedereen open. U hoeft zich dus niet in het hol van de leeuw te wanen. 😉 Tot snel!

[]
1 Step 1
Naam + Achternaam
+ Naam leerling
Klas
Laat berichtje achter:We contacteren u zsm mogelijk erug.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder