L 5a – juf Tine

L 5D - juf Tine

Ik ben juf Tine, juf van de flamingoklas. Ik ben 29 jaar oud en geboren en getogen in Mechelen. Ik hou van reizen, lekker eten en een beetje sporten (om al dat lekkers te compenseren).
De flamingo lijkt teer en fragiel, maar hij overleeft goed in zelfs de moeilijkste omstandigheden. Hij is sociaal en leeft in grote gemeenschappen. De verschijning van een indringer is voldoende om opschudding te veroorzaken in de hele kolonie. De flamingo is gevoelig. Hij is herkenbaar aan zijn voortdurende grappige gesnater.
Net als de flamingo ben ik een groepsdier en hou ik van gezellige drukte. Ik ben sociaal en praatlustig maar ook erg beschermend. Pesten, liegen of negativiteit horen dan ook niet thuis in mijn klas.

De overstap naar de 3de graad is heel wat: kennismaking met een nieuwe taal, nieuwe en uitdagende oefeningen voor rekenen en taal maar ook het ontwikkelen van een zekere zelfstandigheid. Ik probeer de leerlingen hier zo goed mogelijk in te begeleiden.
Naast al dat harde werken is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning: samen de gekste avonturen beleven op openluchtklassen, een leerrijke herfst- of lentewandeling maken in het Vrijbroekpark, een bezoek aan cultuurcentrum De Maan en, als kers op de taart, het schooljaar afsluiten op Pennenzakkenrock!
Kortom, de derde graad is werken, maar wie werkt wordt beloond!

[]
1 Step 1
Naam + Achternaam
+ Naam leerling
Klas
Laat berichtje achter:We contacteren u zsm mogelijk erug.
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder